Nieuws

14/01/2013 om 10:03

Investeren is lucratief

Investeren in energie is lucratief

downloadInvesteren in energie en energieopwekking zal altijd lucratief blijken te zijn. Mensen verbruiken energie en als mensheid kunnen we er maar geen genoeg van krijgen. De kunst is om energie zo goedkoop mogelijk op te wekken en met profijt te verkopen.
Hoe? Zolang de olie spotgoedkoop was werd dit sprookje waar. Toen de olie duurder en duurder werd gold die regel nog maar voor een elitegroep. Kernenergie was het nieuwe sprookje, maar bleek een miskoop, met name door de enorme kosten, gevaren en vervuiling.

Nieuw

Dus, opnieuw naar de vraag. Hoe kan ik goedkoop energie opwekken en geld verdienen? Twee voorbeelden. In Natuurcafe La Porte op station Driebergen gaat men door een draaideur. Die moet men zelf duwen, waardoor er zoveel elektriciteit wordt opgewekt die voldoende is om het kopje koffie dat men nuttigt mee te maken. Een hele kleine, maar effectieve wijze om te beleggen. Doe dat eens bij iedere draaideur en zie wat de opbrengst wordt.

Sport

In Engeland maakt men gebruik van menskracht. Fietsende, duwende en steppende mensen produceren elektriciteit en nog geheel vrijwillig ook. Men is bezig om in het hele land plekken te creëren waar mensen kunnen sporten. Waar wij in ons land de trimparcoursen kennen leggen zij sportplekken aan. Hier kan men fietsen, steppen, draaien en andere sportapparatuur gratis gebruiken. Door ze te gebruiken wordt elektriciteit opgewekt. Gratis en voor niets. Als men mensen hier warm voor krijgt dan sporten ze, wat goed voor hen is en wordt geheel voor niets duurzame energie opgewekt. Dat lijkt op die spotgoedkope olie. Perfect om in te beleggen.